Szatmárvidéki Horgász és Természetvédő Közérdekű bejelentés
     Vissza

A Mátészalka Szatmárvidéki HTE Tájékoztatója

A SZATMÁRVIDÉKI HORGÁSZ ÉS TERMÉSZETVÉDŐ HORGÁSZEGYESÜLET értesíti a Tisztelt Horgászokat, hogy megkezdete az FBS BT WEBSHOPJÁN a horgászokmányok értékesítését !
-A weblapon Állami jegyet, Országos jegyeket, SZSZB Megyei Szövetségi jegyeket, HOLT-Szamos jegyeit és természetesen a Vajai Őslláp területi és napijegyeit lehet akár előzetesen megrendelni és fizetni utalással, Paypal segítségével bankkártyával és átvételkor készpénzzel fizetni! Az átvétel Mátészalka Ősz utca 7.szám alatt lehetséges a horgász kártya bemutatásával,mivel évente egyszer kötelező az adategyeztetés,így a személyes találkozás az okmányok egyeztetése miatt!(Személyi ig. Lakcím kártya esetleges név változás,pl Házasság, vagy gyerekből ifi horgász,ifiből felnőtt,felnőttből 70 év feletti horgász lett.) Banki utalással 10700402-68798060-51100005 számú Cib Banknál vezetett számlára kell fizetni, és ezután az utalás megérkezése után a Horgászjegyek átvehetőek a Mátészalka Ősz utca 7.alatt. Ez egymaximum két napot ígénybe vehet a jegy elkészítése miatt. Minden Online megrendelésre válaszolunk és az átvételi időpont lehetőségéről is tájékoztajuk e-mailban!
Email cim vajaito@vajaihorgaszto.hu Tel +36 20 436 02 29:

Ha Ön regisztrál(saját vásárlói Fiókot hoz létre) a WEBÁRUHÁZBAN akkor önállóan is vásárolhat a forgalmazott Horgász okmányokból! Regisztrálás(Hitelesítés) után az Ön felhasználó neve és jelszava Titkosított, a továbbiakban minden vásárláshoz használhatja ebben a webshopban. Ehhez az alábbi WEBÁRUHÁZ gombra kell Klikkelnie és megismerkednie a vásárlási tudnivalókkal és Szabályokkal!

 

© 2001- Szatmárvidéki Horgász és Természetvédő Egyesület.
vajaihorgaszto.hu
4562 VAJA TÓPART 2303/1 hrsz
Adószám: 19863599-1-15
Telefonszám: +36 70 770 6545
VISSZA